Norritsstraat
Norritsstraat   > Buurtnieuws > 2015

2015


21 oktober
Erik, Janet, Laura en Marion, welkom in de Norritsstraat. Veel woonplezier gewenst.

21 juli
"Na een leven vol werklust en onuitputtelijke energie", zoals op de kaart vermeld staat, is overleden onze buurman Henk Hiemstra. Hij zal erg gemist worden.   

10 juni
De landelijk buitenspeeldag wordt ook hier aan meegedaan en weer net als de voorgaande jaren in de Norritsstraat. 


18 februari
Een dikke slang en veel stoom in de ondergrondse systemen. Een manier van riool vernieuwen met de zogenaamde kousmethode, het zogenaamde relinen. 

“Het voordeel van relinen is, dat het minder overlast geeft voor de omgeving. Voor de renovatiewerkzaamheden is het niet nodig de riolering op te graven, waardoor de straat niet opgebroken hoeft te worden.“ - Meer info op: http://www.het-westerkwartier.nl/gemeentenieuws/31543/rioolrenovatie-met-kousmethode-grijpskerk-noordhorn-en-visvliet/#sthash.mqeDdtZP.dpuf


En aan de overkant zakt de grond onder de straat weg. 
1 januari
Tijdens de jaarwisseling werd er weer een zogenaamd vreugdevuur ontstoken op de kruising Norritsstraat-Verlengde Oosterweg. Dit lijkt te worden gezien als een mooie gelegenheid om van oud spul af te komen.
Toen de opruimers kwamen was het vuur nog niet uit en tijdens het verwijderen van de brandende resten klonk er nog geknal van vuurwerk.