Norritsstraat
Norritsstraat   > Buurtnieuws > 2012

2012

31 december 2012/1 januari 2013
Als een soort traditie wordt er weer een zogenaamd vreugdevuur ontstoken op de kruising van de Norritsstraat met de Verlengde Oosterweg. Op Nieuwjaarsmorgen was de gemeente al weer vroeg actief om de resten van het vuur op te ruimen. Helaas is de nog maar kort geleden weer gerepareerde straat al weer beschadigd. 30 december 2012
het einde van het van het jaar wordt weer met veel carbid weggeknald. Ook de kinderen genieten van vuurwerk onder leiding van een vader.
20 december 2012
Na vrij lang ziek te zijn geweest is op 20 december mevr. Marie Hiemstra overleden. 

18 auguauts 2012
De familie Buursema op huisnummer 15 laat via het raam weten dat er een zoon is geboren.
Van harte gefeliciteerd.

8 april 2012
De twee zaterdagen, voorafgaande aan Pasen, werd er door heel veel vrijwilligers weer erg hard gewerkt om een mooie paasbult te maken. Er werd weer veel snoeihout bezorgd op de ijsbaan. Het opbouwen van de bult ging perfect en beloofde wat moois voor paasmaandag. We konden ons weer op een prachtig vuur verheugen.

Helaas bleken onverlaten in de nacht van zaterdag op zondag het plezier voor veel Noordhorners te hebben verpest door vroegtijdig, als dieven in de nacht, de bult reeds in brand te hebben gestoken.
Wat restte op zondagmorgen was een troosteloze asbult.

Maar Noordhorn zou Noordhorn niet zijn als er niet weer een mooie paasbult zou komen. Diverse tuinen kregen een extra snoeibeurt en verder werd er hout aangevoerd uit de hele omgeving. De firma Top zette zelfs zwaar materieel in om het hout op de bult te zetten. Een groot compliment hiervoor.

Youtube op DorpsbelangenNhorn.

 
Nieuwjaarsmorgen 2012
 
 
Voor 9 uur's morgens waren er al medewerkers van de gemeente aanwezig om de nog brandende resten op te halen.
En van de opruimers was wethouder Fred Stol van de gemeente Zuidhorn.
 
Van oud naar nieuwjaar 2011-2012
 
 
 
Omstreeks 2 uur.